Mistrovství ČR BMX jednotlivců a týmů 2024


V sobotu 6. července pořádá oddíl BMX TJ Slovan Bohnice pod záštitou starosty Prahy 8 Ondřeje Grose Mistrovství ČR jednotlivců a v neděli 7. července Mistrovství ČR týmů. 


V sobotu večer se bude před tribunou promítat nový dokumentární film o legendě cyklistiky Michalu Marošim Ten, co slaví každý den.


Vstup zdarma na závody i doprovodný program.


V pátek 5.7. bude v případě příznivého počasí volný trénink po blocích: 16:30-17:30 B6-B12, 17:30-18:30 B13+ a cruiser, 18:30-19:30 MJ, MU23, ME a WJ, WU23, WE.

Nad rámec prováděcích pokynů se budou ceny udělovat ve všech kategoriích až do 8. místa. Kromě pohárů, medailí a prizemoney čekají na nejúspěšnější jezdce také zajímavé věcné ceny od Grizzly, Pivovarů Lobkowicz, Fasthouse.

Propozice MČR jednotlivců 6.7.: ZDE

Registrace jednotlivců online přes czechbmx.cz do pátku 5.7. do 18:00. 

Propozice MČR týmů 7.7.: ZDE

Registrace týmů do středy 3.7.2024 do 23:59 na e-mail: bmx@ceskysvazcyklistiky.cz, v přihlášce musí být uveden název týmu a jeho složení včetně manažera.

Parkování obytných vozů bude na louce za dvěma fotbalovými hřišti Slovanu Bohnice. Kemp bude vybaven mobilními WC a vodou bez možnosti elektřiny a otevřen bude od pátku od 14:00. Registrace není nutná. Magistrát nám bohužel nevyšel vstříc a naúčtoval nám za parkování obří částku, proto jsme nuceni vybírat alespoň 300,- Kč za víkend.

Náš bufetový tým chystá spoustu dobrot k jídlu i k pití. Otvíráme již v pátek odpoledne s pitím a omezenou nabídkou jídla, v sobotu pak v plné síle i s grily a venkovní pípou.  

Budete mít příležitost pořídit si tričko s originálním designem MČR v bílé a černé barvě, který opět vytvořil Matyáš Křapa. A navíc bude i pár kousků černé kšiltovky s výšivkou se stejným logem.

Těšíme se na vás!